Do konca 2009. godine, u velikoj dvorani „Krešimir Ćosić“ održani su sljedeći sportski događaji:

Dvorana Krešimir Ćosić, osim za športska događanja, pokazala se izvrsna i za muzička događanja. Do kraja godine u dvorani Krešimir Ćosić uz jednako veliki uspjeh i popunjenost održani su sljedeći koncerti:

Na samom kraju kalendarske godine, točnije 31. prosinca 2009.g. organiziran je doček Nove Godine u dvorani Krešimir Ćosić uz gostovanje DJ-a Davida Moralesa.

Uz veliku dvoranu, i male dvorane su u 2009.g nastavile sa svojom polivalentnom funkcijom pored primarno sportske namjene športskim klubovima i rekreativcima. Tako je održano:

I VIP i Press salon pokazali su se kao izvrsna mjesta za organiziranje domjenaka, manjih priredbi, skupova, izložbi i slično.

U 2009. godini, sklopljeni su ugovori s 34 korisnika športsko-rekreativnih aktivnosti koje se svakodnevno odvijaju u navedenim dvoranama od 08 – 22 sata i to u sljedećim športovima: košarka, odbojka, ritmička i športska gimnastika i mali nogomet.

U proljeće 2009.godine pristupilo se dovršenju zatvorenog bazenskog plivališta u sklopu Športskog centra Višnjik d.o.o., nakon čega je uslijedilo svečano otvorenje 14.svibnja 2009.g. U komercijalnom smislu plivalište je otvoreno za javnost, odnosno za građane i sportske klubove, dana 10. lipnja 2009.g. U navedenom periodu paralelno s radom otklanjaju se nedostaci na bazenskoj tehnici i na samom objektu.

Početkom kolovoza plivalište je zatvoreno na period od mjesec dana kako bi se uklonili nedostaci unutar bazenskih školjki. Od rujna cijelo je plivalište svakodnevno i cjelodnevno na raspolaganju športskim klubovima i građanstvu.

Do kraja 2009.g. sklopljeni su ugovori s 26 korisnika športsko-rekreativnih aktivnosti koje se svakodnevno odvijaju u bazenima zatvorenog plivališta od 08 – 22 sata i to u sljedećim športovima: plivanje, skokovi u vodu, vaterpolo, daljinsko plivanje, ronjenje na dah.

U studenom u suradnji s Centrom za tjelovježbu Sveučilišta u Zadru organizirali smo seminar i prezentaciju Aqua aerobica. Budući da je interes građana za aqua aerobic bio velik, uključili smo ga u ponudu zatvorenog bazenskog plivališta pod vodstvom stručne osobe, odnosno trenerice.

Do konca 2009. godine u Zatvorenom bazenskom plivalištu Višnjik održani su sljedeći športski događaji:

Uprava Športskog centra Višnjik d.o.o. uvidjela je da su dvorana Krešimir Ćosić i zatvoreno bazensko plivalište pogodni poradi velikog broja korisnika za oglašavanje drugih tvrtki i sukladno tome proširila djelatnost tvrtke na marketing, odnosno pripremila svu potrebnu dokumentaciju za davanje u zakup oglasnog prostora u dvoranama i plivalištu.

U listopadu, točnije 10. listopada 2009.g. na sjevernoj strani dvorane otvoren je caffe bar „Golden VIP“ koji je potpuno u vlasništvu Športskog centra Višnjik d.o.o.

U proljeće 2009. pristupilo se uređenju tzv. box-ova u hodniku prstena dvorane Krešimir Ćosić na koti 0,00 koji su zatim (8 box-ova), 25. kolovoza ugovorom o najmu iznajmljeni tvrtki Turisthotel d.d. za obavljanje ugostiteljskih djelatnosti.

U cilju što boljeg poslovanja tvrtke u listopadu 2009. pokrenuli smo službenu web stranicu Športskog centra Višnjik d.o.o. koja se svakodnevno ažurira i na kojoj svaki građanin može pravovremeno saznati sve informacije vezane uz rad i događanja u dvorani Krešimir Ćosić, pomoćnim dvoranama i zatvorenom bazenskom plivalištu.

Financijska izvješća za 2009. godinu:

Back to Top