Objekt

Suvremena građevina koju je prema projektu Arhitektonskog atelijera Hržić iz Zagreba, izgradila tvrtka Lavčević-inženjering d.o.o. iz Splita završena je 2008. godine.

Ubrzo po dovršenju imenovana je Dvoranom Krešimira Ćosića.

Objekat je kružnog oblika pod čijom se kupolom promjera 135,12 m i visine 26,82 m nalaze centralna dvorana i četiri pomoćne.

Kapacitet velike dvorane je 6503 sjedećih mjesta, sa mogućnošću povećanja zahvaljujući četirima teleskopskim tribinama, koje se po potrebi mogu izvlačiti i uvlačiti.

U svim dvoranama mogu se održavati košarkaške, rukometne, malonogometne utakmice, te organizirati razni sportski turniri (tenis, pikado) i prvenstva.

Dvorane je moguće koristiti za:

  • SPORTSKA DOGAĐANJA - košarkaške, rukometne, malonogometne utakmice, te razni sportski turniri (tenis, pikado) i prvenstva.

  • GLAZBENA I ZABAVNA DOGAĐANJA - kvalitetu i snagu zvuka u dvorani jamči 14 „ICF" aktivnih zvučničkih kutija pojedinačne snage 1500 W

  • IZLOŽBE I SAJMOVE - veliki sajmovi u velikoj dvorani, za sva manja događanja na raspolaganju Vam stoje manje dvorane

  • KONVENCIJE I KONGRESE - usluga koju pružamo svojim klijentima podrazumijeva sve od organizacije sastanaka, konvencija, kongresa, prezentacija, do iznajmljivanja dvorana,višenamjenskih prostora, te u saradnji sa svojim partnerima pružamo usluge ugostiteljstva.

Za dodatne informacije i upite vezane za najam dvorane molimo Vas ispunite naš Upitnik ili nas kontaktirajte na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Back to Top