Bazeni

Bazeni


Zatvoreno bazensko plivalište je sportskog karaktera. Natjecateljski bazen licenciran je za održavanje službenih plivačkih natjecanja, natjecanja skokova u vodu i vaterpolo utakmica. Bazen za rasplivavanje pogodan je za organizaciju škola plivanja, programa vrtića u vodi, aqua aerobica, aqua gimnastike, te drugih sličnih programa.

Zgrada je to veličine 150 x 42,5 m, koju je izgradila tvrtka Industrogradnja d.d. Zagreb prema projektu tvrtke "Marina projekt" d.o.o. Zadar.

Svečano je otvorena 14. svibnja 2009. godine, velilčine je 150 x 42,5 m, u čijem se podrumu i prizemlju nalaze :

  • bazen dimenzija 33x25m sa skakonicama od 1, 3, i 5 m koji je licenciran za održavanje službenih plivačkih natjecanja , natjecanja uskokovima u vodu te vaterpolo utakmica.
  • bazen za rasplivavanje dimenzija 25x12,5m pogodan je za organizaciju škola plivanja, programa vrtića u vodi, aqua aerobica, aqua gimnastike te drugih sličnih programa
  • dječji bazen elipsastog oblika

Ukupna neto korisna površina svih prostorija unutar zgrade Zatvorenog bazenskog plivališta je 7.707 m2. Od toga u prizemlju je 5.614,2 m2 i u podrumu 2.092,8 m2.

Za dodatne informacije i upite vezane za najam dvorane molimo Vas ispunite naš Upitnik ili nas kontaktirajte na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Back to Top