tenis

Krenula prodaja ulaznica za Davis Cup

Od 14. do 16. rujna 2018.

Polufinalni susret Svjetske skupine

Teniski centarU petak, 17. kolovoza,  počela je prodaja ulaznica za predstojeći susret polufinala Davis Cupa između Hrvatske i SAD-a, koji je na rasporedu od 14. do 16. rujna u Zadru.
Ulaznice se mogu kupiti u internetskoj prodaji na stranici ulaznice.hr, kao i na nekom od prodajnih mjesta širom Hrvatske u sustavu Dekoda.
Popis tih prodajnih mjesta moguće je pronaći na stranici ulaznice.hr. Svi detalji o načinu kupovine i mogućnostima dostave  bit će prikazani tijekom procesa kupovine,
nakon odabira željenog raspoloživog mjesta.

Prodajno mjesto u Zadru je 
Combo music shop na adresi Vlatka Mačeka 3 (preko puta McDonald's restorana). Radno vrijeme od 08 do 15 i  od 16 do 19 sati, subotom od 09 do 13 sati. 

 

Od srijede 12. rujna će u Sportskom centru Višnjik biti otvorena blagajna za prodaju ulaznica za Davis Cup, po sljedećem rasporedu:
srijeda od 12 do 18 sati, četvrtak od 12 do 18 sati, petak od 9 nadalje, subota od 11 nadalje, nedjelja od 9 nadalje.


Na tribinama montažnog stadiona bit će tri različita sektora, a cijena ulaznica ovisit će o poziciji. Tako će komplet karata za sva tri dana
(pojedinačni mečevi u petak i nedjelju, te parovi u subotu) iznositi 300 kuna za prvu,
250 kuna za drugu te 150 kuna za treću kategoriju. Ulaznice će biti moguće kupiti i pojedinačno za svaki od tri dana, i to po sljedećoj cijeni:

petak i nedjelja za 120, 100, odnosno 70 kuna, te subota za 100, 80, odnosno 50 kuna, također ovisno o kategoriji mjesta.

Prvi pojedinačni meč i u petak i u nedjelju na rasporedu je u 11 sati, a okršaj parova u subotu planiran je za 14 sati.

 


                  Back to Top